Sengelektyre

Jeg elsker å lese på senge. Strengt tatt elsker jeg å lese sånn helt generelt! Da jeg var hjemme i permisjon med Lillemann leste jeg en bok i uka mens jeg amma eller den lille sov. Livet med to har satt en effektiv stopper for det, men litt sengelektyre, det må jeg fortsatt ha.

Det er bare det at den har endret seg ganske betraktelig de siste ukene! For fra å stort sett omfatte krim eller skjønnlitteratur er sengelektyren blitt påfallende mer fargerik og billedlig. Den har et langt mer praktisk preg og jeg leser den gjerne sammen med noen. jeg har rett og slett blitt en katalogleser…

For nå er det vanvittig mange valg som skal tas. Det skal kjøpes inn gulver, baderomsmøbler, blandebatterier og kjøkken. Det skal velges farger og vinduer, inngangsdøre og innedører. Vi skal ha fliser her og lister der og alt dette må noen ta en avgjørelse på. Og det finnes jo så vanvittig mye!

Det er fortsatt lenge til alt må være på plass, men jo flere avgjørelser vi har tatt, desto mer vil være klart til overtagelse – og prosessene vil gå mye greiere. Om vi allerede har peisovner, gulv og fargevalgene klare ved overtakelse, ja da er det mye større sjangse for at vi når målsettingen vår enn om vi alt er uklart. Så derfor tar vi mye av den jobben nå. Med overlegg, iver og et snev av følelsen av å bli litt overveldet.

For det er ingen tvil om at vi står forran en vanvittig jobb og stor oppgave.

Vi får bare ta ett valg ad gangen.

Da kommer vi sikkert tryggest i mål…

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *