21 dager

Det tok 21 dager fra jeg møtte deg til jeg spurte om du ville være kjærsten min. 21 dager der jeg ble sikrere og sikrere på at du var den rette for meg. Jeg visste at jeg hadde kommet hjem. Jeg visste jeg hadde møtt den store kjærligheten.

Nå er det 10 år siden. 10 år med vanvittige oppturer og store utfordringer. Vi har stått i kriser vi aldri hadde sett for oss at vi ville oppleve. Vi har møtt veggen flere ganger enn de aller fleste noen sinne gjør. Vi pleier å si at vi ikke akkurat har flaks, men noen ganger tenker jeg at det er så langt fra sannheten som vi kan klare å komme.

For det var flaks at vi møttes. Det skulle aldri skjedd. Det er ingen grunn til at vi gjorde det. Ingen link som gjorde det mulig. Vi bare var der vi var – akkurat da vi var det. Og så var vi de menneskene vi er – akkurat da vi trengte å være det.

Vi møttes og  forlot hverandre på noen timer.

Så møttes vi igjen – og da så vi oss aldri mer tilbake.

Høsten 2008…

21 dager tok det meg å vite at jeg hadde kommet hjem. At jeg hadde møtt den mannen som gjorde meg hel. Du sang høyt i bilen og smilte med hele deg. Du omfavnet meg på en måte som gjorde meg tryggere enn jeg noen gang hadde vært. Du så hele meg og så bort fra det jeg syns var vanskelig. På 21 dager hadde du vunnet hjertet mitt og jeg vil aldri ha det tilbake.

Det var kanskje galskap å kjøpe leilighet sammen etter to måneder. Det var sikkert idioti tenke at dette ville vare da vi fortsatt var så uendelig tidlig i det livet vi lever sammen. Men vi tok en sjanse. Vi satsa på hverandre – og vi satsa høyt. Enn så lenge føler jeg at jeg har fått igjen langt mer enn jeg turte tro – og enda er vi langt fra ferdige…

Tusen takk for at du sa ja. 21 dager etter at du så meg for første gang.

Du er mitt alt!

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

10 år, to barn, tre krypinn og et ukjent antall kjøretøy senere…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *