Du imponerer!

Med et tilsynelatende utrettelig pågangsmot og en energi som virker utømmelig, går du på hver eneste dag og kveld. Du står opp så lett som ingenting og går rett på nye oppgaver etter middag. Du sjonglerer tid med barna og legging, med omsorg for meg, lufting av hund og klargjøring av hus. Du imponerer så til de grader om dagen!

Det ville ikke vært første gang om jeg nå hadde skrevet at vi slet litt med kommunikasjonen i heimen. Det ville heller ikke vært første gang om jeg nå hadde skrevet om en mann som slet litt mer med å komme i gang enn meg. Det hadde så gar ikke vært første gang om jeg i dag hadde fortalt dere at jeg tok skjea i egen hånd og hadde satt i gang et eller annet alene.

Men jeg skal ikke fortelle dere om det. Jeg skal rett og slett skryte uhemmet!

For denne gangen jobber Ingeniøren så hardt med å komme i mål at jeg aldri har sett maken. Det er nesten ikke scroll i sikte en eneste kveld! Det bæres og løftes og pusses og males. Søppel kjøres bort, varer bestilles inn og samtidig setter han opp kalkyler og budsjett for oppussing av nytt hus. Vi diskuterer materialer og farger og drømmer videre, mens jeg prøver å få en ubrukelig arm til å virke og han jobber og jobber og jobber.

Jeg begynner nesten å bli bekymra. For vi er langt unna mål og det er mange måneder igjen. Vi kommer til å trenge all den energien vi kan samle opp, så vi kan ikke brenne unna for mye allerede nå! Det er helt greit å ikke stå opp klokka 05.00 for å dra på trening når du jobba med hus og hjem til kl 24.00 kvelden før.

For på et eller annet tidspunkt må også du hente deg inn.

Jeg klarer meg nemlig ikke uten deg…

2 kommentarer

  1. Fine dere Masse lykke til!

    1. Tuuuuusen takk!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *