Signeringsdag

Så har den kommet; signeringsdagen! I morgen vil vi på alvor kjøpe oss hus. Da er det ingen vei tilbake. Endelig skal vi få svar på alt vi har tenkt på, hvilken dag vi faktisk får overta og ikke minst; når vi kan få komme inn og ta noen mål. For nå klør det i planleggingsnerven.

Vi har planlagt, diskutert og tegnet i flere uker allerede. Vi er ganske sikre på mye, og litt usikre på en del annet. Jeg ser alt for mange fine bad og ombestemmer meg omtrent annenhver dag. Jeg vet ganske godt hvordan jeg vil ha det, og jeg er rimelig sikker på hvordan jeg ikke vil ha det. Men blir det sånn som jeg ser for meg? Kommer vi noen gang til å komme i mål.

Jeg kjenner på en helt vanvittig spenning og glede, samtidig som jeg (parden my french) holder på å drite på meg av angst. Tenk om jeg står på gråten og ringer Sinnasnekkeren i januar? Tenk om alle tidsplaner er fullstendig urealistiske og vi ikke kommer oss inn før snøen har smelta igjen og forholdet henger i en syltynn tråd. Da har dette huset kostet langt mer enn det noen gang vil være verdt.

Ok, vi er kanskje i overkant ambisiøse, men dette skal vi klare. Vi skal signere kontrakten i morgen og starte på det som virkelig skal bli vårt drømmehjem. Jeg må bare minne meg selv på det et par ganger til når jeg ligger og ikke får sove. Igjen. Jeg må minne meg på det når jeg syns det hele er fullstendig overveldende og jeg tenker at jeg er alt for ung til å eie et hus!

For jeg er ikke det. Jeg er snart 40. Eller, om ett år. Og da skal jeg drikke bursdagskaffen min i mitt halvt år gamle kjøkken mens jeg ser ut av de store vinduene og nyter den fantastiske utsikten. Men en ting ad gangen, så først; signeringsdag!

Det er jo ikke skummelt i det hele tatt!

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *