Jada januar – nå er jeg her!

Hei 2018 – nå melder jeg meg på! Nå har vi starta det vanlige livet. Vi har vært på jobb og i barnehage. Vi har handla inn mat og ikke kjøpt en eneste sjokoladebit. Vi har bakt brød og funnet frem alt det sunne. Kjøleskapet er tømt for rull og strull og sylte og lefser. Nå begynner det – og nå er jeg klar!

Vi har hatt en skikkelig lang ferie. Jeg har gått i stillongs og supertrøye i halvannen uke. Jeg husker faktisk ikke helt hva jeg pleier å gå i. For å være helt ærlig var jeg rett og slett litt rådvill da jeg stod opp i dag. Jeg tøyser ikke – jeg ANTE ikke hva jeg skulle kle meg i. Jeg har hatt konstant luesveis i halvannen uke. Jeg tror kanskje jeg har føna håret to ganger siden julaften. Slikt setter spor!

Og selv om dagene har vært helt fantastiske med utelek, skiturer, timer i slalombakken, fakler i blåtimen, vin i armkroken til mannen, gode middager, hyggelig besøk og fine timer med barna, så var det jaggu godt å lukke døra til barnehagen i dag. Å gå ut i morgenen som sakte våknet til liv, helt alene, kjentes som en luksus. Bare meg, uten mann, barn eller bikkje. En hel arbeidsdag med voksne tanker og ikke tretusen «MAMMAAAAer».

Men selv om det er sjukt godt å sitte for seg selv på T-banen og la tankene streife dit de vil, så sitter jeg igjen med en helt spesiell ting etter denne ferien; jeg har verdens fineste familie! Jeg er fullstendig klar over at alle mener det samme om sine, og jeg har aldri tenkt noe annet om mine egne heller, men denne ferien har gitt meg noe den travle høsten har tatt fra meg. Jeg har fått tid til å se barna mine. Og med det mener jeg hele barnet.

Og det synet har gitt meg noen helt spesielle mål for 2018.

Jeg skal fortelle deg mer om dem senere…

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *