SuperWoman

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Denne dagen har vært så fylt av innhold at jeg blir helt matt bare ved tanken. Jeg vasket badet før 07.00 og hadde mitt første telefonmøte før kl 08.00. La oss bare si det sånn at da spruta det frustrasjon, sinne og agresjon i bilen på vei til barnehagen!

Men sånn blir det. når du har bestemt deg for å klare alt. Og dette har vært dagen for å teste ut akkurat det. Klarer jeg å nå de målene jeg setter meg? Får jeg egentlig ting til å gå rundt? Og hvordan i helvete får jeg det til? Vel, noen hevder jeg står opp for tidlig – I beg to differ, men at jeg utnytter tida godt – det kan jeg være enig i.

Jeg hadde for eksempel bestemt meg for å klare å løpe den mila jeg ikke klarte å løpe i går, så da gadde jeg jo ikke dusje før jeg leverte i barnehagen. I truse og t-skjorte vasket jeg da badet mens barna fortsatt sov. Så satte jeg på håndklevasken mens jeg tok av sengetøyet på alle sengene. Vi kjørte til barnehagen, jeg kjefta på folk som stikker kjepper i hjula og jeg handlet litt. Så dro jeg hjem, kjefta litt til og vasket huset. Klokken 10.45 løp jeg ut av huset med ett eneste mål; jeg skulle ikke tilbake før jeg hadde løpt ei mil.

Og sånn ble det!

Og selv om jeg nå er helt kake i beina etter 18 km i beina i løpet av mindre enn 16 timer, så er jeg helt vanvittig fornøyd med meg selv! Jeg har klart det jeg ville. Jeg har vaska huset, løpt det jeg hadde bestemt meg for, jeg har fått unna masse jobb og jeg er klar for en kveld med familien min på sofaen med verdens aller beste samvittighet.

Og om jeg syns jeg fortjener å kalles SuperWoman i dag! ABSOLUTT!!!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

2 kommentarer

  1. Superwoman som kjefter på andre fordi det er slitsomt med denne enorme selvrealiseringstrangen som gjør det nødvendig å skulle jogge et par mil? Tja. Hadde vært mer superwoman hvis du hadde smilt underveis i egotrippen.

    1. Oi! Nå skjønner jeg veldig lite… Jeg smiler jeg, hver eneste dag! Jeg smiler fordi jeg aldri har hatt det bedre i hele mitt liv. Fordi jeg har tid til familien min, klarer å holde meg i form og har skapt noe helt eget jeg kan leve av. Og jeg smiler fordi det ikke er like travelt som i mai…

      Kanskje du burde smile litt til andre du også?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *