LANSERINGSDAG!

Jeg kan nesten ikke tro at vi har kommet hit. Så fort – og så sakte, tiden har gått! Vi har jobba, tenkt, tatt avgjørelser, spilt inn, ventet, fått noen nye grå hår og bitt negler omtrent helt ned til neglebåndene. Men nå er dagen her! Vår helt egne LANSERINGSDAG!

OverLivet har ikke kommet av seg selv. Ikke var det gitt at det skulle bli noe av heller. Det er mange små og store ting som har spilt inn. En visjonær dame, en ivrig produsent og en tålmodig designer. Vi har trengt disse tre. Og vi har trengt de to hjemme. Mennene våre som ikke har gjort annet enn å heie. Og sånt trenger man. Uten dem blir det nemlig ikke noen nye prosjekter eller store satsninger.

Så nå har dagen altså kommet. Vi skal lansere podcasten vår. Korte og lange samtaler om livet, hverdagen, helgene som ikke blir helt som man vil, frieriene som ikke blir noe av. Vi er uforskamma ærlige. Vi prøver å være uredde og vi står hudløse og nakne foran deg. Alene og sammen.

Vi snakker om småbarnslivet og storebarnslivet. Om ting som ikke funker og ting som går bra. Vi kommer helt sikker til å provosere noen, more andre, få gjenkjennende nikk og lett humring.

Allerede i dag får du to episoder. Og så går det slag i slag. Hver fredag får du bli med en tur inn i OverLivet. Og hver fredag håper vi at du laster ned og lytter. At du deler og abonnerer.

Så nå er det opp til dere. Vi skal prøve å levere, på alle mulige måter. Vi håper dere tar oss godt i mot. At dere blir med inn i universet vårt og koser dere like mye som oss!

Søk oss opp på Apple Podcast eller en Podcastapp. Last ned, lik og abonner gjerne! Og hvis du vil høre med en eneste gang – her er link direkte inn i OverLivet…

Kos deg!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *