Ingen vei tilbake!

Nå er det ute. Svart på hvitt. Jeg skal løpe KK-mila, og jeg skal gjøre det med et av de beste menneskene jeg veit om. Ei av de tøffeste, sterkeste, mest sårbare og omsorgsfulle damene som finnes. Og nå er det ingen vei tilbake, Hilde. Nå står det nemlig på trykk…

For noen uker siden tilbrakte vi en hel dag i sol og vind på Tjuvholmen med en journalist og en fotograf. Hilde og jeg. En lang samtale om livet. Om det å miste seg selv, og å finne seg selv igjen. En samtale om dagene som har vært, prøverørsforsøk, dårlig selvtillit og mørke dager. Men også en samtale med masse latter, to damer som snakker i munnen på hverandre – og utfyller hverandres setninger.

For det er dit vi har kommet, Hilde. Du og jeg. Vi har blitt et team. Et sterkt team som jobber sammen mot felles mål. Ikke bare i treningstightsen, men i aller høyeste grad profesjonelt. Vi står sammen i strategiarbeid, logoutvikling og viktige avgjørelser. Vi skriver, tenker, tegner og vurderer. Vi møtes en gang i uka og legger ned mange timer sammen. Vi snakker sammen hver dag, bryr oss om hverandre og bygger hverandre opp.

Å se bilder av oss i et blad, sammen, gjør denne fredagen ekstra god. Jeg er så sikker på at vi er på vei til noe veldig bra. Noe som vil gi oss så utrolig mye glede, jobb og moro. Jeg vet at mitt valg om å ta deg med i mitt #prosjekt2017 er et av de beste valgene jeg noen gang har tatt, og jeg er så utrolig stolt av hvor langt vi har kommet på denne strengt tatt ganske korte tiden.

Hilde – nå tar vi helg. Nå setter vi oss ned og nyter synet av oss selv i ukens utgave av KK. På mandag møtes vi igjen. Til mer jobb, flere avgjørelser og enda flere smil og latterutbrudd. Snart begynner enda et kapittel – fy fela som jeg gleder meg!!!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat

Foto Astrid Waller

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *