Nå skal vi også være med!

I dag har jeg fått æren av å ta over tastaturet for Janne.

Mitt navn er Hilde, og noen av dere kjenner meg kanskje litt fra før? Jeg driver bloggen og SoMe profilen @bedremeg

Jeg har fått æren av å skrive mine ord om noe som betyr utrolig mye for meg.

Det at jeg har fått lov å bli kjent med Janne er noe jeg er utrolig takknemlig for, men det at hun i tillegg vil ha meg med på #prosjekt2017 er utrolig gøy!

Vi er egentlig ganske forskjellige, Janne og jeg. Men samtidig veldig like. Vi har ulik bakgrunn med hver vår historie. Vi har begge to nydelige barn. En gutt, og en jente. Mine er riktignok noe større, men vi vet begge to akkurat hva det vil si å være Mamma til to!

En ting vi også begge to vet, er at vi i mange år har vært litt for dårlig til å ta vare på oss selv. Vi har latt andre komme foran, og glemt å sette oss selv på hylla over viktige personer i våre liv.

Når jeg så at Janne hadde bestemt seg for å kicke i gang 2017 med å bli mer bevisst og oppmerksom på SEG SELV, kjente jeg at jeg ble utrolig inspirert. Men det å se at hun faktisk ikke bare snakket om det, men kjørte på og fortsatt er i full gang, DET gjør meg motivert! Jeg er sikker på at jeg ikke er alene om å klappe litt ekstra i hendene når snappene etter løpeturer og treningsøkter raser inn. Selv om hun er sliten, selv om hun helst kanskje bare skulle ligget i sofaen i joggisen, så gir hun seg ikke!

Og hvorfor? Fordi dette gir henne noe som gjør henne GLAD. Det gir henne energi!

Det at hun gir seg selv litt ekstra omsorg, i form av en løpetur, litt bodylotion eller et lite glass vin selv om det er onsdag. Det betyr faktisk mye! Det gjør at hun kan være bedre for de rundt henne. Og ikke minst, for seg selv.

Så nå skal vi også være med folkens!

Vi skal bli bedre på å ta vare på oss selv!

Jeg har en historie «som barn av».

For de som ikke vet hva det vil si, så har jeg altså vokst opp med en mamma som er alkoholiker. Ungdomstiden min, samt mange år av min voksentid, har jeg brukt på å ta vare på henne, og prøve å holde hus og hjem sånn noenlunde på plass.

Jeg skulle gjerne skrevet hele historien, men siden det ikke er akkurat det dette innlegget skal handle om, så kan jeg heller guide dere inn på bloggen min bedremeg.no hvor dere kan lese mer.

Men NÅ FOLKENS! Nå skal vi gøtse på og gjøre 2017 til vårt år!!

Som dere kanskje allerede har fått med dere så har vi bestemt oss for å løpe KK-mila i september.

Jeg jobber som personlig trener, og har gjort det i 7 måneder. Alle tror kanskje at det å løpe et løp er null stress for min del, men vet dere hva? Jeg hadde aldri trodd jeg skulle gjøre det. Og 1 mil! Holly mother!! Jeg har en kondis som helt klart trenger mye jobb før den dagen vi skal i gang, men jeg vet at jeg kan klare det.

Og det kan du også! Uansett hvordan formen din er i dag.

Jeg forslår at du bare bestemme deg her og nå?! Jeg skal POKKER MEG løpe KK-mila jeg også! Jeg skal gjøre det for MEG! Fy søren så rått det skal bli å krysse den mållinja! Og hvis jeg starter i dag, har jeg flere måneder på meg til å komme i god form.

YES I CAN!

For å hjelpe deg i gang med treningen, så skal jeg starte en bootcamp for deg som bor i området Skedsmo/Oslo. Dette er for dere som vil være en del av team prosjekt2017.

Treningene skal foregå i parken ved rådhuset i Lillestrøm, men vi skal også ha noen dager i Oslo. Se datoer, klokkeslett og sted under:

  • 20.04 kl 19.00 – Lillestrøm (parken ved rådhuset)
  • 27.04 kl 19.00 – Lillestrøm (parken ved rådhuset)
  • 04.05 kl 19.00 – Lillestrøm (parken ved rådhuset)
  • 14.05 kl 12.00 – Holmenkollen
  • 24.05 kl 19.00 – Lillestrøm (parken ved rådhuset)
  • 01.06 kl 19.00 – Lillestrøm (parken ved rådhuset)
  • 11.06 kl 12.00 – Sognsvann
  • 15.06 kl 19.00 – Lillestrøm (parken ved rådhuset)
  • 22.06 kl 18.30 – Frognerparken

Bootcampen koster 900,- men du kan også velge å kjøpe 5 klipp for 500,- (10 og 5 klipp betales i form av faktura før 19.04) eller enkeltklipp for 120 (disse betales direkte ved oppmøte)

Anbefaler selvfølgelig å kjøre på med 10 klipp hvis du har mulighet, da dette er en perfekt måte å trene seg opp mot løpet på.

Vi skal jobbe utendørs med trening på asfalt, grus og gress. Vi skal snakke om viktigheten med styrketrening vs løping og vi skal selvfølgelig ha det gøy!

Ønsker du å joine prosjekt2017 bootcamp, så send en mail med påmelding til bedremegpt@gmail.com innen 07.04

Dette blir en fantastisk vår med masse inspirasjon, trening og heiarop!

Er det sånn at du bor litt langt unna, så kan jeg også hjelpe deg online med PT tjenester. Jeg selger treningsprogram og kosholdsveiledning, skreddersydd til DEG! Bare ta kontakt på mail.

Helt til slutt vil jeg bare si noen ord til eieren av denne bloggen.

Takk Janne for at du har tatt meg inn i ditt liv med åpne armer. Takk for at du har troa på meg, og takk for at du motiverer meg hver eneste dag! Jeg er så uendelig glad for å ha blitt kjent med deg. Ikke bare som kollega, men nå også som venninne. Jeg må innrømme at du har blitt litt som den storesøsteren jeg aldri hadde, men som jeg ønsket meg så fælt. Du har en stor omsorg for de rundt deg, og jeg føler virkelig at du bryr deg <3

Takk Janne, for at du er den fantastiske, knalltøffe, ærlige dama du er!

Glad i deg!

Og til dere lesere, takk for at dere leste min lille takeover! Håper jeg også får bli bedre kjent med dere nå i vår.

Følg meg gjerne i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *