En småbarnsmors lille kjøkkenhjelp

Noen ganger blir man helt slått i bakken av hvordan løsninger kan ligge rett foran deg uten at du vet det. Hvordan noen har funnet ut noe som tilsynelatende alle vet – bare ikke jeg. Men ingen skal si at jeg ikke deler!

Jeg har tidligere fortalt at man kan sette hele babybilsetet opp i babysetet på handlevogner og dermed slippe å vekke sovende bilbabyer som må være med på handletur. Dette trikset tok det altså en hel baby før jeg fikk med meg, og da bare helt tilfeldig av å se en annen mor trille rundt i butikken med babyen sovende som en liten prins i setet sitt. Jeg følte meg forrådt av hele mammamafiaen!

Så nå skal jeg dele noe fantastisk smart jeg kom over på Facebook for ikke så lenge siden; oppbevaring under Tripp-trapp-stolen!

Det er mulig dette bare forekommer hos meg, men her flyter det over av smekker og kluter og våtservietter på hele kjøkkenet. De legges gjerne på kjøkkenbenken, i skuffen, i kjøkkenbordet, under stolen, over stolryggen – ja, absolutt over alt! Og vi leter og banner og roter enda mer. Men så har jeg altså fått dette tipset, som er så og si gratis i tillegg! For bare 30 kroner er problemet løst! Og det ser nesten ut som Stokke har funnet på det selv…

img_1515.jpg
Lillesøsters stol med Trofast-boks fra IKEA

Så mens resten av Norge er opptatt av en viss mammamage i et hvitt hus på et jorde utafor Skien, så nyter jeg fredagen med et litt ryddigere kjøkken, Lillesøster sovende i senga si, nybakte brød til kjøling og eplekake i ovnen… En heeeeelt vanlig fredag hos meg der altså!

Nå gjenstår det bare å hente Lillemann og så er nok en innholdsrik arbeidsuke over. Og denne gangen føler jeg at jeg tar helg med god samvittighet!

Følg meg videre på Facebook og Instagram – og på Snapchat

4 kommentarer

 1. Så smart, det tas umiddelbart i bruk her i huset. Takk for tips og god helg!

  1. Digger sånne løsninger!!!

   God helg til deg også!❤️

 2. Genialt! hva er målet på kassen? så jeg ikke får en bomtur til ikea 🙂

  1. Kassen er Trofast – 42 cm.

   Helt supert!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *