Mammalunsj

Du vet når du møter noen du syns er skikkelig flinke, sånne mennesker som du gjerne skulle ønske at du var? Noen som bare får til ting, oser av selvtillit, kunnskap og styrke? I dag møtte jeg tre sånne – og jeg føler meg så priveligert! Og ekstremt ordinær…

Lillesøster og jeg var nemlig invitert på en lunsj med Philips Avent, som jeg samarbeider med, og der møtte vi tre andre damer og deres nydelige små. Designer og stylist MagMaLou Marthe med sin tre uker gamle fersking, Fabelatige Maia som fødte sin Baby-Fabelatig i høye hæler på vei til jobb og ikke minst Mona som ikke bare har bloggen Inspirato, men som også er eieren og illustratøren bak selskapet Emmeselle og akkurat har gitt ut bok!

Og midt blant disse fantastisk dyktige kvinnene med egne klesmerker og bedrifter satt altså jeg og sugde til meg alt jeg kunne av inspirasjon. Jeg ble faktisk så star struck av å møte Mona at jeg brøt ut i et lite rop da hun sa at hun var kvinnen bak de fantastisk kule tegningene som jeg ga bort i gaver i fjor jul og selv har på veggen hjemme! Vi kan vel si det sånn at jeg brøt ned min egen selvrespekt ganske betydelig, men gjorde inngangen til helgen litt ekstra spesiell for en annen! Jaja; man bjuder da på!

Emmeselle

Ellers har dagen bare flydd av gårde og roen senker seg over Rekkehuset etter en veldig fin uke! Lillesøster har for alvor flyttet inn på eget rom og sov hele ni timer i senga si i natt – det er ren lykke rett og slett… Nå står vi forran en helg der både Lillemann og jeg skal på vift på egenhånd! Han på teater og overnattings, jeg på jentejulebord med gamle venninner fra ungdommen. Gleder meg helt vilt til å nyte pinnekjøtt og hygge med superdamer og ekte øl!

Vil bare ønske dere alle en super fredagskveld – min absolutte favorittkveld i uka!

Marthe, Maia, meg og Mona - rett og slett helt supre damer å tilbringe formiddagen med!
Marthe, Maia, meg og Mona – rett og slett helt supre damer å tilbringe formiddagen med!

Følg meg i hverdagen på Facebook og Instagram – og på Snapchat heter jeg jannorama.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *