Panikkrede

Plutselig er det bare en ting som gjelder. Det finnes ingen alternativer. Det må fikses, kjøpes, handles, hentes. Og nåde den som prøver å stå i veien; du hindrer ikke ei gravid dame med redebyggebehov ustraffa!!!

Da jeg var gravid med Lillemann fikk jeg en dag et akutt behov for å flytte. Ikke bytte rom eller flytte på noe hjemme, nei, jeg måtte kjøpe et nytt sted å bo! Legge bylivet bak meg, få tak i en hage, bo nærmere mamma. Jeg måtte hjem til Bærum. Og det hadde jeg bestemt nektet for i over ti år. Nå kunne det plutselig ikke skje fort nok… Ingeniøren fikk skylda for hvert eneste hus som fikk andre eiere enn oss og stemningen var elektrisk dårlig i ukesvis.

Denne gangen har redebyggingen gitt, etter min mening, langt mer beskjedne utslag på Richters skala. Riktignok har barnerommet stått klart i flere måneder allerede, men det var av rent praktiske årsaker; å rydde bort syv kasser med pocketbøker midt i loppemarkedsesongen er lurere enn å ta det midt i fellesferien! Og siden jeg må gå fem ganger i samme butikk for å evne å kjøpe en body i størrelse bitteliten, ja så må man jo begynne noen måneder før forventet levering av barn! For ikke å snakke om kranglete kropp, dårlig form og ukeslange sykehusopphold…

Men forrige uke smalt et voldsomt behov til. Plutselig, helt ut av det blå, bare MÅTTE jeg ha et babynest. Og jeg måtte få det i hus denne uka. Helst samme dag! Og selv om det florerer av syglade damer på Instagram og andre deler av det sosiale nettet, ja så er jo ikke vi de eneste som tar ferie nå, så utvalget ble fort ganske innsnevret. Og lange leveringstider kombineres svært dårlig med akutte gravidebehov. Så da blir fort gode råd litt dyrere og jeg valgte å ty til de mer profesjonelle; nettbutikken til Lilleprinsen! Jeg har jo vært flere ganger i butikken deres, men nå ble det om å gjøre å sikre seg et babynest fortere enn svint. Og jeg fant det jeg lette etter! Og ikke bare det. Lilleprinsen sender normalt innen to dager, og med dagens gode postgang betyr det at varen er klar for å hentes av deg lenge før det har gått en arbeidsuke fra du bestilte! Og når man frykter en prematur fødsel så er tid plutselig veldig vesentlig…

Sleepyhead1

Sleepyhead finner du HER

Så nå er jeg den lykkelige eier av et Sleepyhead babynest – og jeg er rett og slett ganske forelska! Det ser ut som en hvit liten sky… Og jeg kan nesten ikke vente før Lillesøster skal ligge i det! Materialene er selvsagt bra for babyen din og er Øko-Fix-sertifisert. Det kan vaskes i maskin (noe som er bra, siden det er hvitt) og jeg ser absolutt fordelene i forhold til det teppet vi lagde en pølse av rundt kroppen til Lillemann da han kom til verden. En trygg og god verden kan være forskjellen på en god og en dårlig natt for både liten og stor, og for en nyfødt liten skapning er vår verden alt annet enn trygg og nær…

Så da sitter jeg her da, med nok en ting på plass, og hvilepulsen nærmere enn på lenge. Av en eller annen grunn har jeg tenkt at så fort sommerferien til gutta begynner, så er vi i mål, men det stemmer jo over hodet ikke. Så Lillesøster; selv om senga di ser aldri så fristende ut – bli i magehuset noen uker til er du grei. Det blir så mye enklere for oss alle…

Husk at du får 10% rabatt på alle varer hos Lilleprinsen ved bruk av rabattkode «jannorama». Og nettbutikken er åpen og i full drift i hele sommer – hver dag, hver time!

Følg meg videre på Facebook og Instagram – og på Snapchat heter jeg jannorama.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *